Ετήσιο Εργαστήρι υποκριτικής
Το Ετήσιο Εργαστήρι Υποκριτικής με την Έλενα Μαυρίδου και τη Δήμητρα Κούζα συνεχίζει την επιτυχημένη του λειτουργία για 7ο χρόνο.
Με κεντρικό άξονα την υποκριτική με μάσκα, πρόκειται για μία μέθοδο κι ένα εργαλείο που δημιουργεί το κατάλληλο έδαφος, ώστε ο ηθοποιός να εξασκήσει σε βάθος τις προσωπικές του δυναμικές, ποιότητες και δυνατότητες και να ανακαλύψει τον σκηνικό του εαυτό. Το εργαστήρι αυτή τη χρονιά αλλάζει μορφή σε τρίμηνους σεμιναριακούς κύκλους, εμπλουτίζοντας και διευρύνοντας το εκπαιδευτικό του υλικό με νέους δασκάλους χορού, yoga, λόγου-φωνής καθώς και guest ηθοποιούς-σκηνοθέτες σε κάθε κύκλο.
Κάθε Δευτέρα από 17/10/2021 έως 12/6/2022 11:00-16:00
- Κόστος τρίμηνου σεμιναριακού κύκλου: 320 ευρώ
- 20% έκπτωση σε περίπτωση συμμετοχής και προεξόφλησης και των τριών τρίμηνων κύκλων
Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται


Α’ Κύκλος | Ουδετερότητα | 17 Οκτωβρίου – 19 Δεκεμβρίου
Κατά τη διάρκεια του Α’ κύκλου, οι συμμετέχοντες θα ανακαλύψουν και θα διευρύνουν τις σωματικές τους δυνατότητες. Η γνωριμία με τα στοιχεία και τα υλικά της φύσης καθώς και η σωματοποίηση τους, η ενεργή ακινησία, η ανακάλυψη της φυσικής αναπνοής και τεχνικές αναπνοής και συγκέντρωσης από την πρακτική της yoga, αυτοσχεδιασμός, ουδέτερη μάσκα, οραματισμοί και χρήση χαϊκού θα χρησιμεύσουν ως εργαλεία, που θα ελευθερώσουν το σώμα του ηθοποιού και θα τον προετοιμάσουν για την επαφή του με τη μάσκα.
Β’ Κύκλος | Μάσκα Χαρακτήρα | 9 Ιανουαρίου – 27 Μαρτίου
Κατά τη διάρκεια του Β’ κύκλου οι συμμετέχοντες θα έρθουν σε επαφή με τις εμβρυακές μάσκες, μια πρόδρομη μορφή των μασκών χαρακτήρα.
Η σωματοποίηση των ζώων, τα κέντρα κίνησης, η σύνθεση ενός αφηρημένου κινησιολογικού μοτίβου και η πορεία του προς την καθαρότητα της κίνησης και το συγκεκριμένο, οι χειρονομίες, η αναπνοή ως αποτέλεσμα μιας σωματοποίησης, είναι κάποια από τα εργαλεία που θα ενισχύσουν τη σωματική δυνατότητα του ηθοποιού και θα τον εισαγάγουν στη μάσκα χαρακτήρα.
Γ’ Κύκλος | Παρουσίαση | 3 Απριλίου – 12 Ιουνίου
Στον Γ’ και τελευταίο κύκλο του εργαστηρίου, οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν τη full face mask και τη μάσκα χαρακτήρα ( character mask ).
Μέσα από τη μεθοδολογία της μάσκας, θα διερευνηθεί η δημιουργία ενός χαρακτήρα από την αρχή: η σωματική του συμπεριφορά, η φωνή του, οι χειρονομίες του. Μέσα από τον λεκτικό και σωματικό αυτοσχεδιασμό, θα αποκαλυφθεί ο τρόπος με τον οποίο ο χαρακτήρας θα αποκτήσει σκηνική υπόσταση.Τελικά οι μάσκες χαρακτήρα θα έρθουν σε επαφή μεταξύ τους, αλληλεπιδρώντας και αυτοσχεδιάζοντας λεκτικά.
Προσκεκλημένοι εισηγητές
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα. Εργάζεται στο χώρο της υποκριτικής και του θεάτρου από το 1998.
Έχει δουλέψει για οργανισμούς ( ΘΟΚ, Στέγη ιδρύματος Ωνάση κ.α), θέατρα ( Εθνικό Θέατρο,ΚΘΒΕ, ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ, Θέατρο Τέχνης, ΘΕΑΤΡΟ Στοά, Θέατρο Καρέζη, Απλό Θέατρο,ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας, ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας κ.α) και πληθώρα σκηνοθετών (Στελιος Παυλίδης, Λευτέρης Βογιατζής,Θανάσης Παπαγεωργίου, Άντζελα Μπρούσκου,,Θοδωρής Γκόνης, Γιάννης Χουβαρδάς, Ανέστης Αζάς, Βασίλης Μαυρογεωργίου, Μαρία Μαγκαναρη, Μιχάλης Κωνσταντάτος, Ελένη Μποζά, Θοδωρής Αμπαζής, Σύλλας Τζουμέρκας, Περικλής Μουστάκης, Κωστής Καλλιβρετάκης,Δημήτρης Λαλος, Ρούλα Πατεράκη, Θέμελης Γλυνατσης κ.α)
Έχει σκηνοθετήσει το 2016 την παράσταση ”ΓΚΙΑΚ”, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Δημοσθένη Παπαμάρκου σε παραγωγή δική του.Το 2018 σκηνοθέτησε για το Youth festival της Στέγης γραμμάτων και τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση,την παράσταση “Antigone-cold spaceship”. Το 2019 σκηνοθέτησε τις “Ευτυχισμένες Μέρες” του Σάμιουελ Μπέκετ και το 2020 το σύγχρονο Ισπανικό κείμενο “Πειρασμός” του Carles Batllie. Και οι δυο τελευταίες σκηνοθεσίες ήταν παραγωγή του θεάτρου SKROW. Τον Μάρτη του 2021,για λογαριασμό του Δήμου Ηρακλείου Κρήτης και το ψηφιακό κανάλι του, σκηνοθέτησε την κινηματογράφο παράσταση,”2021μ.Χ.:Τα κούτσουρα”.
Γεννημένη το 1987. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Σπούδασε υποκριτική στην Αθήνα και σκηνοθεσία στη Νέα Υόρκη. Είναι ιδρυτικό μέλος της Εταιρείας Θεάτρου «Θέρος» και από το 2013 είναι μέλος της ομάδας bijoux de kant, που δραστηριοποιείται στο θέατρο, τα εικαστικά, την performance και τον κινηματογράφο. Έχει συνεργαστεί ως σκηνοθέτης με το Εθνικό Θέατρο, το Φεστιβάλ Αθηνών, & Επιδαύρου, το Θησείον – ένα Θέατρο για τις Τέχνες, το Bios, το θέατρο του Νέου Κόσμου, το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, το θέατρο της Οδού Κυκλάδων – Λευτέρης Βογιατζής, το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν, κ.α.
Το 2016 σκηνοθέτησε την πρώτη μικρού μήκους ταινία της “Η Ομορφότερη Ιστορία του Κόσμου” κι έκτοτε έχει συνυπογράψει τα σενάρια για άλλες δύο ταινίες μικρού μήκους. Το 2019 η μικρού μήκους ταινία «Η απόσταση ανάμεσα στον ουρανό και εμάς» (σκηνοθεσία Βασίλη Κεκάτου), στην οποία εργάστηκε ως σύμβουλος σεναρίου, κέρδισε τον Χρυσό Φοίνικα και το Queer Palm του Φεστιβάλ των Καννών. Έχει εργαστεί επίσης ως σύμβουλος δραματουργίας και ηθοποιός. Διδάσκει υποκριτική και σκηνοθεσία. Έχει υπάρξει Managing Director του SeaNema Open Air Film Festival. Το 2020, οι Θέρος, δημιούργησαν έναν θεατρικό χώρο στην Κυψέλη, την «Κάμιρο» ( www.kamirosscenicfield.com ).
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
“Λαχταρ(α)ω”, Sarah Kane / Θέατρο του Νέου Κόσμου, 2013
“Φευγάδα: Εμείς και οι Έλληνες” / Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, 2014
“Το Σκυλί του Ωρίωνα”, Τηλέμαχος Τσαρδάκας / Θέατρο του Νέου Κόσμου, 2015
“Περί Φύσεως”, Μιχάλης Βιρβιδάκης / Bios (συνσκηνοθεσία με το Γιάννη Σκουρλέτη), 2016 “Θέλετε να χορέψομε Μαρία;”, Μέλπω Αξιώτη / Θέατρο Οδού Κυκλάδων – Λευτέρης Βογιατζής, 2016-17
“Κόρες”, Γλυκερία Μπασδέκη / Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου, Μικρό Χρηματιστήριο (συνσκηνοθεσία με το Γιάννη Σκουρλέτη), 2017
“Προς Ελευσίνα”, Παύλου Μάτεσι / Θεάτρο Τέχνης Κάρολος Κουν – σκηνή Φρυνίχου, 2017-2018
«Θα ονειρεύεσαι πάλι μια καινούρια φορεσιά», (διασκευή στον «Οδοιπόρο» του Παν. Σούτσου / Θησείον, ένα θέατρο για τις τέχνες, 2018
«Καλλιόπη, ο δρόμος των τεράτων» / Εθνικό Θέατρο, Πειραματική Σκηνή, 2019
«7 Αναζητήσεις» («Ειρήνη», Γιάννη Τσίρου) / Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, 2019
«Η γραμμή του Ορίζοντος», Χρήστου Βακαλόπουλου / Κάμιρος, 2021
Η Ελένη Ευθυμίου είναι μουσικός, σκηνοθέτις, ηθοποιός. Δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι οι παραστάσεις ΚΑΙ ΤΩΡΑ: Ο ΚΟΣΜΟΣ! ή Αυτό που αποκαλείτε Έξω, εμένα δεν μου λέει τίποτα (2020), Αμφιτρύων (2012), Αντιγόνη (2016), Η Μόμο (2017).
Γεννήθηκε στον Πειραιά από την Καίτη και τον Μάνο.
Αριστούχος απόφοιτος της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου.
Ως ηθοποιός έχει συνεργαστεί με τους σκηνοθέτες Λευτέρη Βογιατζή, Ariane Mnouchkine, Βαγγέλη Θεοδωρόπουλο, Θωμά Μοσχόπουλο, Κατερίνα Ευαγγελάτου, Γιάννη Λεοντάρη, Θοδωρή Αμπαζή, Δημήτρη Τάρλοου, Μάγια Λυμπεροπούλου, Πέτρο Σεβαστίκογλου, Παντελή Βούλγαρη, Χρήστο Μασσαλά, Λευτέρη Χαρίτο κ.α, στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.
Έχει σκηνοθετήσει τις παραστάσεις Η Μικρή μέσα στο Σκοτεινό Δάσος, Πενθεσίλεια, Κύκλωπας, Τα Μάτια, Δεν πληρώνομαι-δεν πληρώνω, Αγαπημένε μου Χέρπερτ, The Show, ποιος θα αντέξει, Arizona, Δύο Θεοί, Το δάνειο, Όλα τα μανιτάρια τρώγονται, Ο Μουνής, Άλμανάκ, Βυσσινόκηπος, Μια γιορτή στου Νουριάν, Μανδραγόρας, Αδάμ και Εύα, Τι γλώσσα μιλάμε, Άλμπερτ;, Πινόκιο, κ.α
Ενίοτε, βλέπει τον κόσμο από ψηλά.
Γεννήθηκε στη Xίο το 1973 και μεγάλωσε στο Μόντρεαλ του Καναδά και στην Αθήνα.
Είναι απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, όπου σπούδασε Ζωγραφική με δάσκαλο τον Δημοσθένη Κοκκινίδη και τον Δημήτρη Μυταρά. Επίσης, σπούδασε Υποκριτική στη Δραματική Σχολή «Εμπρός – Θέατρο Εργαστήριο» με δασκάλους την Άννα Μακράκη, τον Δημήτρη Καταλειφό και τον Τάσο Μπαντή.
Από το 2005 συνεργάζεται με το Θέατρο Άττις και τον Θεόδωρο Τερζόπουλο, συμμετέχοντας σε παραστάσεις του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Έχει συνεργαστεί και με άλλα θέατρα καθώς και με το Φεστιβάλ Αθηνών.
Έχει λάβει μέρος σε ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής. Εργάστηκε στην κατασκευή των κουστουμιών και στο μακιγιάζ για το καλλιτεχνικό μέρος Κλεψύδρα που παρουσιάστηκε κατά την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων-Αθήνα 2004.
*κλικ: Γιώργος Μουρατίδης
Γεννήθηκε στη Δράμα. Απόφοιτη του Κ.Θ.Β.Ε. Υπήρξε φοιτήτρια του ΑΠΘ στο τμήμα Θεατρολογίας. Είναι ιδρυτικό μέλος του ¨Χώρος¨ (Εταιρεία θεάτρου).
Έχει συνεργαστεί με το Εθνικό θέατρο, το Κ.Θ.Β.Ε, Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, Ελληνικό Φεστιβάλ Αθηνών κ.α.
Έχει συμμετάσχει σε πολλές παραστάσεις:
Βάτραχοι, Αντιγόνη, Golfο 2.3 beta, Golfo director΄s cut, Απόκοπος, Λιωμένο Βούτυρο , Recycle , Erofili synopsis, To Τέλος, Greek freak , Δόν Κιχώτης, Βόυτσεκ κ.α.
Έχει συνεργαστεί με τους σκηνοθέτες: Σίμο Κακάλα, Μιχαήλ Μαρμαρινό, Κατερίνα Ευαγγελάτου, Dominik Moll , Mustafa Avkiran, Σωτήρη Χατζάκη, Βίκτωρα Αρδίτη, κ.α
Με παραστάσεις έχει συμμετάσχει σε φεστιβάλ:
Sibiu Festival (Romania), Tampere International Theatre Festival-(Finland), Dialog festival- Wroslaw (Poland), International Street Artist Festival-Szczecin- (Pοland), Heidelbergerstuckemarkt-Heidelberg (Germany), Blagoevgrad Festival- (Bulgaria), Ελληνικό Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου κ.α
Στον ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ συμμετείχε σε μεγάλου και μικρού μήκους ταινίες: Μονή σειρά μαργαριτάρια- Βασίλη Κεχαγιά -Ν-orasis ΕΤ-1 (2005), ΄Ultimate Substance’ London at Lisson Gallery as part of the group show, The Magic of the State directed by Kirschner and David Panos (2012), Μedea Melea- Χρήστος Καράμπελας (festival corner-festival de cannes 2014), Όχθες- Πάνος Καρκανεβάτος ( 2015), Black box- Ανθή Τσιρούκη (festival corner-festival de cannes 2018), Ράγες- Ελίνα Φέσσα (2017)
EDEN- Dominik Moll- Lupa Film & Atlantique & Port au Prince- Arte (2019),
Identity Πάνος Παππάς και Δέσποινα Χαραλάμπους (2019) κ.α
Βραβείο καλύτερης γυναικείας ερμηνείας «Μελίνα Μερκούρη» 2008, Βραβείο καλύτερης γυναικείας ερμηνείας «Κάρολος Κουν» 2008. Βραβείο καλύτερης γυναικείας ερμηνείας για την ελληνική ταινία μικρού μήκους «Ράγες» της Ελίνας Φέσσα-Νύχτες Πρεμιέρας 2017.
Το 2018 ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής βραβείων του Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δράμας.
Έχει εργαστεί πάνω στην διασκευή θεατρικών έργων και τη δημιουργία εκ νέου έργων για τη σκηνή, στις παραστάσεις: Λιωμένο Βούτυρο του Σάκη Σερέφα (δραματουργική διασκευή της ίδιας πάνω στο θεατρικό έργο ,στο υλικό έρευνας του συγγραφέα που αφορούσε την αληθινή ιστορία, τη νουβέλα, το κινηματογραφικό σενάριο που προϋπήρχαν) , Recycle –Εθνικό θέατρο , Το Τέλος-Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών (δημιουργία έργων μέσα από τη διαδικασία συγγραφής έργου και από τεχνικές του devised theatre), Ανεμοδαρμένα ύψη- Θέατρο Χώρος ( μεταφορά λογοτεχνικού έργου για τη σκηνή- επιχορηγούμενη από το υπουργείο Πολιτισμού), Ερωφίλη – Χορτάτσης- Φεστιβάλ Αθηνών κ.α
Σκηνοθέτησε το Περιμένοντας το Γκοντό του Σ.Μπέκετ (2018), την Πτέρυγα (2020), την Κοκκινοσκουφίτσα και τα άγρια φύλλα (2020) και τον Λάμπρο του Δ. Σολωμού (2021).
Διδάσκει υποκριτική και αυτοσχεδιασμό στην Ανώτερη Δραματική Σχολή του Δήμου Αγίας Βαρβάρας «Ιάκωβος Καμπανέλλης» και στην Ανώτερη Ιδιωτική Σχολή Δραματικής Τέχνης «Τεχνών Εκατό» του Λάκη Λαζόπουλου.
Η Γιάννα Αλ Νακά γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και έχει λάβει τίτλο ειδικότητας στη Μαιευτική –Γυναικολογία. To 2012 ξεκίνησε την εκπαίδευση της στο θέατρο, παρακολουθώντας τριετή εργαστήρια υποκριτικής με τους Ρ.Μιχαηλίδου, Α.Δουρμάζερ, Σ.Κακκάλα, Ε.Μαυρίδου, και σειρά σεμιναρίων με τους J.Britton, J.Beck, C.Bombardini, Λ.Κονιόρδου, Α.Παππά, Α. Σερβετάλη κ.α.
Παράλληλα ολοκλήρωσε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Χοροθεραπεία: Θεωρία και Πράξη” του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Το 2018 έλαβε εκπαίδευση στην περιγεννητική (prenatal) και μεταγεννητική (postnatal) yoga και πιστοποίηση ως δασκάλα yoga από το Διεθνή Οργανισμό Yoga Alliance USA.
Διδάσκει μαθήματα hatha yoga, yoga nidra, prenatal-postnatal yoga.
Από το 2018 συνεργάζεται με το Θέατρο Χώρος ως βοηθός σκηνοθέτη και υπεύθυνη παραγωγής.
Photo by Peg Leg Green
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Δράμα. Είναι απόφοιτος της Δραματικής σχολής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.
Aπό το 2005 είναι βασικό μέλος και ηθοποιός της Eταιρείας θεάτρου Χώρος, η οποία τιμήθηκε με το Βραβείο Θεατρικού Οργανισμού περιφέρειας 2008 από την ΄Ενωση κριτικών Θεάτρου και Μουσικής.
Με την Εταιρεία Θεάτρου Χώρος έχει ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα, σε παραμεθόριες περιοχές, αστικά κέντρα, διεθνή φεστιβάλ τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.
Ιδιοκτήτρια του θεάτρου Χώρος στο Βοτανικό, οργανώνει παραστάσεις, μουσικές εκδηλώσεις, σεμινάρια και ετήσιο εργαστήρι υποκριτικής και χρήσης μάσκας, όπου και διδάσκει.
Έχει συνεργαστεί με το Εθνικό Θέατρο, το Ελληνικό Φεστιβάλ, τη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, το Θέατρο Τέχνης, το Ίδρυμα Μ. Κακογιάννη, με τους σκηνοθέτες Σίμο Κακάλα, Έλενα Μαυρίδου, Fernado Rubio, Ελένη Ευθυμίου, Δαμιανό Κωνσταντινίδη και στον κινηματογράφο με τους Δημήτρη Πούλο ( Ο Προφήτης) , Θανάση Τότσικα (Saison morte) και Δημήτρη Κανελλόπουλο (Αγέλη προβάτων).
Έπαιξε στις παραστάσεις: Η Πτέρυγα, Περιμένοντας τον Γκοντό (σκηνοθεσία Έλενα Μαυρίδου), Ανεμοδαρμένα Ύψη, Greek Freak, Ο φόβος τρώει τα σωθικά, Ορέστης, Γκόλφω, Τέλος, Άσκηση Επίδαυρος-Σύσσημον, Erofili synopsis, Λιωμένο Βούτυρο, Recycle, Απόκοπος (σκηνοθεσία Σίμος Κακάλας), Όσα είναι δίπλα μου (σκηνοθεσία Fernando Rubio), Το Κάλεσμα της άγριας φύσης (σκηνοθεσία Ελένη Ευθυμίου), Mauser-Oratios (σκηνοθεσία Δαμιανός Κωνσταντινίδης).
Εργάστηκε ως βοηθός σκηνοθέτη στην παράσταση «Λιωμένο Βούτυρο» (Εθνικό Θέατρο-Σ. Κακάλας) και συνεργάστηκε με την Έ.Μαυρίδου στην προετοιμασία των ηθοποιών για την παράσταση «Περιμένοντας τον Γκοντό» (Εταιρεία θεάτρου Χώρος-Έ. Μαυρίδου).
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1987. Είναι απόφοιτος της επαγγελματικής σχολής χορού ‘’Ραλλού Μάνου’ ’και απόφοιτος της δραματικής σχολής ‘’Δήλος’’ της Δήμητρας Χατούπη. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σύγχρονου χορού με τους : Αντώνης Φωνιαδάκης, Στέλλα Ζάνου, Κωνσταντίνος Μίχος, Δάφνης Κόκκινος(μελετώντας την Pina Bausch), Σοφία Μαυραγάνη, Edge company. Ακόμα master classes με τους Diversions dance company και Jasmine Vardimon company
Ως χορεύτρια συμμετείχε στο Ελληνικό Χορόδραμα της παράστασης ‘’Ραλλού στα βήματά σου’’ η οποία ταξίδεψε εκτός από την Αθήνα, σε Βόλο και σε Λάρισα. Πήρε μέρος στην αυτοσχεδιαστική παράσταση ‘’to be,to do,to do,to be( do be do be do)’’ με τις ομάδες Amorphy-Finngersix στο φεστιβάλ Ελλήνων Χορογράφων, τις χρονιές 2011-12.
Έχει παρακολουθήσει σεμινάριο υποκριτικής με το Δημήτρη Λάλο (θέατρο Ακαδημία Πλάτωνος και TEMPUS VERUM) και το εργαστήρι υποκριτικής από την Εταιρία Θεάτρου Χώρος (Σίμος Κακάλας , Έλενα Μαρυρίδου).
Έχει παίξει στις παραστάσεις : ’’Τα μάγια της πεταλούδας’’ του F.G.Lorca σε πρωτότυπη μουσική Χρίστου Θεδώρου και σε σκηνοθεσία-χορογραφία Νικολέττας Ξεναρίου(2014-15)
(Σύγχρονο Θέατρο), “Ταρτούφος του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μάρκελου (2015) (θέατρο του Νέου Κόσμου), “Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια”, “Η Αρρώστια της νιότης” σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λάλου (2015-2017) (2019), (θέατρο ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ, θέατρο TEMPUS VERUM – ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ).
“Άγριος Σπόρος (2017-2020) σε σκηνοθεσία Έλένη Σκότη (θέατρο ΕΠΙ ΚΟΛΩΝΟ).
“Η Πτέρυγα” (2020) σε σκηνοθεσια Ελενα Μαυρίδου (θέατρο ΧΩΡΟΣ)
“Αντιγόνη” (2021) σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λάλου ( Δημοτικό Θέατρο Πειραιά)
“Είμαστε Πάτσι” (2022) σε σκηνοθεσία Βασίλη Κουκαλάνι ( Σύγχρονο Θέατρο )